Van brood tot patisserie, koffiekoeken of chocolade, u vindt het bij Bakkerij Vervaeck in alle vormen, maten, kleuren en smaken! Één ding hebben al deze producten gemeen; ze zijn stuk voor stuk overheerlijk! Ontdek daarom hier wat wij in petto hebben om ook uw zintuigen te verwennen.

Assortiment Dagelijks Brood

Dagelijks brood

Geef ons heden ons dagelijks brood. Dat is exact wat we doen bij Bakkerij Vervaeck! We zorgen steeds voor dagvers brood dat alle zintuigen als vanouds in extase brengt. Het krakende geluid, krokante gevoel, de zalige geur en het artisanale uitzicht. En dat alles gecombineerd met een niet te versmaden smaak!

Bij Bakkerij Vervaeck vindt u klassiekers zoals witte, volkoren en bruine broden, maar ook notenbrood, abdijbrood, tijgerbrood, Ardeens brood en zoveel meer.

Assortiment Meergranen Brood

Meergranenbrood

Heeft u graag wat structuur en extra ‘bite’ in uw brood? Onze meergranenbroden zijn ongetwijfeld jouw smaak! Verschillende graansoorten, zaden, vlokken en pitten passeren de revue in onze versgebakken meergranenbroden. Zo zijn ze net wat anders dan normaal.

Gaat u voor een speltbrood? Of verkiest u toch een dubbel donker, country, mayabrood of een ander brood uit ons ruim assortiment meergranenbroden? Als u liever verrast wordt dan is het een goed idee om ons Broodje van de Maand te proberen!

Assortiment Meergranen Brood
Assortiment Zoet Brood

Zoet brood

Zin in brood maar ook in een zalige zoetigheid? Wij combineren het beste van deze twee werelden in onze zoete broden. Niet enkel bij u maar ook bij de kinderen gaan onze zoete broden vlotjes binnen. Gewoon zo, met wat boter of een schelletje kaas, het smaakt allemaal!

De zoetekauw in u zal ongetwijfeld verlekkerd zijn op ons melkbrood, rozijnenbrood, chocoladebrood, suikerbrood of kramiek speciaal.

Assortiment Authentiek Brood

Authentiek brood

Is de goesting voor een ouderwets lekker brood aanwezig? Dan helpen wij u ook hiermee graag verder! Herbeleef de smaak van weleer en geniet hap na hap van onze traditionele broden. Steeds met liefde en vakkennis gemaakt, zoals grootmoeder dat ook deed.

Proef van ons lindebroodje vol zalige ingrediënten, of ga voor een desembrood, waarbij je kan kiezen tussen een desem meergranen, vlokken of wit.

Assortiment Authentiek Brood
Assortiment Banket

Banket

Zowel fijngebak als drooggebak passeren de revue bij Bakkerij Vervaeck. Bent u fan van slagroom? Of toch maar een traditionele crème au beurre? Houdt u van fruit, rijst of chocolade? Wat u ook verkiest, Bakkerij Vervaeck heeft ongetwijfeld de taart waar u net zin in heeft! Om te delen, of om gewoon zelf op te smikkelen.

Deze zoete lekkernijen zijn een streling voor uw smaakpapillen. Bovendien toveren ze zonder enige twijfel een lach op het gezicht van iedereen die ervan mag genieten.

Assortiment Ontbijt

Ontbijt

De dag kan niet beter beginnen dan met een heerlijk ontbijt. Bij Bakkerij Vervaeck vindt u een tiental soorten koffiekoeken, een gevarieerd assortiment harde en zachte pistolets, broodjes en sandwiches. We zorgen er steeds voor dat er voor ieder wat wils is, zodat uw ontbijt, brunch of lunch altijd een succes wordt!

Of u nu watertandt bij het idee van een zoet of hartig ontbijt, of toch maar voor beiden gaat, Bakkerij Vervaeck is de plaats waar u moet zijn! Goeiemorgen en smakelijk!

Assortiment Ontbijt
Assortiment Pannenkoeken

Pannenkoeken

Met stip op 1 genoteerd voor elk feestje: pannenkoeken! Wie is er niet verzot op een lekkere pannenkoek met suiker, confituur, choco, of waarom geen eigen creatie? Elke week verhitten wij met plezier onze pannen en bakken we de lekkerste pannenkoeken voor heel uw familie!

Proef de zachte, volle smaak van onze pannenkoeken en bespaar uzelf alle moeite. Met onze pannenkoeken tovert u zonder twijfel een lach op ieders gezicht!

Assortiment Huisbereid Ijs

Huisbereid ijs

Een ijslammetje voor een communie- of lentefeest, een ijsstronk tijdens Kerst of een verfrissend bolletje vanille, chocolade of pistache. Wat de gelegenheid of het seizoen ook is, vers roomijs is altijd een goed idee! En, toeval of niet, wij kunnen perfect beantwoorden aan uw zin in een lekker ijsje!

Bestel een persoonlijke ijstaart of jouw favoriete roomijs per liter. Het enige wat u dan nog moet doen is met volle teugen genieten.

Assortiment Huisbereid Ijs